horoscop erotic

In jos

horoscop erotic

Mesaj Scris de JIL la data de Mar Ian 10, 2017 6:11 pm

Femeia VĂRSĂTOR – AMANTA IMPREVIZIBILĂ

Idealizează iubirea şi e însetată de tandreţe, căci vede dragostea ca pe un concert de pian, nu ca pe un concert de rock. Aşa că nu te aştepta să-şi piardă controlul în pat. Dar odată ce ai excitat-o, se dovedeşte plină imaginaţie, curiozitate şi foarte interesată să experimentaţi tot ce vă poate face plăcere.
Suprema ei iubire? Libertatea
Femeia Vărsător e la fel de paradoxală în dragoste cum e în toate celelalte planuri ale vieţii sale. Are fidelitatea semnelor de Pămînt când este îndrăgostită, dar şi detaşarea semnelor de Aer. Visurile ei sunt diferite de ale majorităţii oamenilor, aude o muzică în depărtări şi merge după o stea pe care majoritatea dintre noi n-au văzut-o încă.
Pasiunea nu este punctul ei forte. Poate dovedi intensitate amoroasă, dar pentru ea este perfect şi atunci când relaţia rămâne platonică lungi perioade de timp. S-ar putea ca nativa să aibă o teamă subconştientă că dorinţa simţită pentru o persoană le va îngrădi oarecum spiritul şi le va împiedica să rămînă fidele supremei sale iubiri: libertatea de a experimenta şi cerceta şi libertatea de a-şi dărui timpul omenirii.

Trezeşte voluptăţi răscolitoare
Dar nu respinge nimic din arta amorului. E deschisă să testeze ceea ce condimentează relaţia erotică şi mai mult ca sigur vine şi cu variante interesante la variantele pe care le află.
Din punctul ei de vedere orice sporeşte desfătarea iubitului merită efortul. Afrodisacele, jucăriile erotice, rolurile pe care le pune în practică sunt atuurile ei. În dormitor nu trebuie decât să sugerezi ceva; va fi fericită să încerce. Nimic nu o şochează. De aceea îi îngăduie bărbatului să-şi exprime cu mare libertate fantasmele. Toate astea fac din ea o iubită uimitoare.
Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul iubitului, de la glezne la zona pubiană. Câteodată variază în intensitatea mângâierii, porneşte abia simţit, ca un fulg, şi ajunge la o uşoară zgâriere cu unghiile. Apoi prinde fesele iubitului cu palmele şi începe să-i mişte fundul în cercuri înnebunitoare. Deseori combină amorul oral cu această mişcare – şi atunci el trăieşte voluptăţi răscolitoare.


Oferă-i şi orgasm mental
Adoră să se atingă şi să se contopească din cap până în călcâie cu iubitul ei. Când îi suge degetul mare de la picior, îi poate gâdila talpa cu o pană. Când îi linge testiculele, îi va masa penisul cu gâtul. Întotdeauna are idei ale ei şi doar ale ei.
În sexul anal, orice, de la salivă la lubrifiant, va fi binevenit. Dacă iubitului ei îi place, nu poate să fie greşit! Una din variaţiunile ei cele mai grozave e „clipeala”. Îşi pune gene lungi artificiale şi apoi le flutură peste capul penisului până când iubitul ei ajunge la orgasm.
Nativa Vărsător are nevoie de stimulenţi intelectuali şi trebuie să găsească un iubit capabil de inventivitate şi libertate interioară. Are nevoie de o profundă complicitate cu el pentru a simţi într-adevăr dorinţa să facă dragoste. Daca iubitul este pe aceeasi lungime de undă cu ea, dacă este în stare să împletească jocul spiritului cu rafinamenul erotic, zbenguielile se vor transforma într-o adevarată cascadă de plăcere.


Dulcea limbă românească a-nceput să se pocească...vom citi şi scrie bine in "pocite" limbi străine...
[Constantin Enescu]

"fostul de mine,
azi sunt..."
avatar
JIL
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 7863

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de JIL la data de Mar Ian 10, 2017 6:12 pm

Femeia SCORPION – AMANTA ABSOLUTĂ

 
Voluptuoasă, pasională, de un magnetism care frizează hipnoza, această femeie are nevoie de un iubit ardent pentru a se simţi împlinită. Instinctul îi dictează comportamentul. Dar nimic n-ar putea s-o convingă că a face dragoste e un simplu sistem de exerciţii aerobice. Deşi este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă erotică. Este o încântare pentru orice bărbat viril.
 
 
 
Bomba sexuală a zodiacului
 
Te aşteaptă o noapte lungă, aşa că ţine-te bine! Iubita Scorpion poate începe şoptindu-ţi cuvinte provocatoare la ureche (chiar şi o simplă discuţie despre sex o duce la orgasm). E genul de femeie care insistă să luaţi un pat cu apă sau un divan mare şi rotund care n-are nici tăblie, nici picioare şi e perfect pentru orice poziţie. Activă în dormitor, face orice pentru ca întâlnirea voastră erotică să fie de neuitat.
 
 
Când e excitată, nu se sfieşte să-ţi arate, iar propriile ei reacţii o înfierbântă peste măsură. Îi place să facă dragoste fără limită de timp şi e capabilă să se impună în faţa unui iubit care se pripeşte. Pentru că ştie că erotismul înseamnă mult mai mult decât simplul contact trupesc. Şi cele mai mărunte detalii sunt importante, iar ea îl face pe deplin conştient de importanţa lor.
 
 
Adoră să caute, să exploreze, să experimenteze. Poate că n-ai prejudecăţi sexuale, dar acţiunile ei impetuoase tot o să te surprindă. În fond Scorpionul este semnul cel mai erotic din zodiac. Ea e femeia care poate face dragoste blocând liftul între etaje, în toaleta doamnelor, la restaurant sau pe catedra dintr-un amfiteatru universitar pustiu.
 
 
 
Inepuizabilă şi fără inhibiţii
 
Îi place să sfideze normele şi pericolul. Şi mai ales să te provoace. Nu te mira dacă o să-ţi arate într-un loc public că nu are bikini pe sub pardesiu sau dacă în timp ce tu faci comanda, iar ospătarul notează conştiincios, îşi strecoară mâna sub masă ca să-ţi deschidă să-ţi închidă cu gesturi impertinente fermoarul pantalonilor.
 
 
Îi place să poarte chiloţei care se deschid chiar unde trebuie, sutien franţuzesc generos decupat şi adesea o jartieră neagră. Femeia Scorpion poate să pară o doamnă impecabilă, dar în dormitor se îmbracă şi se comportă  ca o amantă aţâţătoare, fără nici un fel de inhibiţii. Când un bărbat o interesează, îl urmăreşte cu hotărâre şi abilitate şi niciodată nu acceptă „nu” ca răspuns.
 
 
Te iniţiază în secretele orgasmului total
 
Controlul energiei erotice e foarte important pentru ea când face dragoste şi experimentează orice metodă pentru a-şi ajuta iubitul să se menţină pe val. Ştie că atunci când vârful penisului este amorţit scad senzaţiile care pot produce ejacularea. De aceea foloseşte tot felul de tehnici care-l fac pe bărbat să trăiască ceea ce nici n-a visat.
 
 
Fascinată de arta orientală a amorului, îi demonstrează pe viu că punctul de vârf în fuziunea erotică nu este ejacularea, ci suprimarea ei, pentru că aşa iubitul poate face saltul de la un orgasm de câteva secunde la orgasmul multiplu. Nu crezi? Cu atât mai mare va fi surpriza când iubita Scorpion – unsă cu toate alifiile erotismului – îţi va arăta că se poate.
 
 
Îi plac uleiurile parfumate pentru masaj, lubrifianţii cu gust şi vibratoarele de 25 de cm. Multe native folosesc vibratoare, cu un capăt sau două. Odată ce o femeie Scorpion e excitată,  e greu s-o faci să nu mai fie.  Vrea mai mult decât crezi că poţi să-i dăruieşti, dar ştie să te facă să poţi mai mult. E foarte nefericită dacă înţelege că nu vrei să cooperezi.
 
 
E gata pentru orice rol, răspunde-i!
Are tendinţa să domine în relaţie, de aceea îi plac la nebunie jocurile de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit delicios. Sau eşarfele de mătase cu care îi leagă bărbatului mâinile, ca să n-o poată atinge în timp ce ea îl mângâie şi îl stârneşte cu o lentoare nemiloasă. Pentru că este solară şi competitivă din fire îi place să fie la rândul ei provocată. Iar când miza întrecerii este şi erotică imaginează-ţi ce satisfacţie va avea. Poţi să-i propui un pocher pe dezbrăcate. O să adore ideea. Şi indiferent cine va câştiga amândoi sunteţi câştigaţi.
 
 
Femeia Scorpion are o mentalitate de cadână şi vrea să-şi exploreze sexualitatea intensă. Când îşi face o iubită este doar pentru a completa nuanţele relaţiei cu iubitul ei, nu pentru a-l înlocui.


Dulcea limbă românească a-nceput să se pocească...vom citi şi scrie bine in "pocite" limbi străine...
[Constantin Enescu]

"fostul de mine,
azi sunt..."
avatar
JIL
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 7863

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de Donna la data de Mar Ian 10, 2017 6:24 pm

Ehei...partener pe măsură să am că stiu eu ce am de făcut!! Adevărat!!  bine


,,Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa.''
              Margaret Atwood (1939 -    )
avatar
Donna
Fondator forum
Fondator forum

Mesaje : 22487

http://forumulalbastru.forumer.ro

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de *Dony la data de Mar Ian 10, 2017 7:04 pm

Donna, tu nu ai lift..parca Wink))
avatar
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 1928

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de Donna la data de Mar Ian 10, 2017 7:11 pm

Ntzzz....să știi că asta mi-a mai rămas de bifat, deși.... Sunt un pic claustrofobă... umit


,,Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa.''
              Margaret Atwood (1939 -    )
avatar
Donna
Fondator forum
Fondator forum

Mesaje : 22487

http://forumulalbastru.forumer.ro

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de mihaela la data de Mar Ian 10, 2017 7:43 pm

Mai dar periculoase suntem si eu nici nu stiam de ce sunt in stare'cred ca nu l am intalnit pe domnul ala sa scoata din mine nebunelile :hgdhg:dar cu analul nu ma nimerit'cu oralul discutabil laught


Zambeste...maine va fi o zi ce inima iti va incalzi  inima
Te am si te mai vreau pupicili
avatar
mihaela
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 14321

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de *Dony la data de Mar Ian 10, 2017 8:06 pm

@mihaela a scris:Mai dar periculoase suntem si eu nici nu stiam de ce sunt in stare'cred ca nu l am intalnit pe domnul ala sa scoata din mine nebunelile :hgdhg:dar cu analul nu ma nimerit'cu oralul discutabil laught


DEci e posibil sa sustii cu brio o dizertatie orala, dar mai analizezi cum si in ce fel? Wink
avatar
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 1928

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de *Dony la data de Mar Ian 10, 2017 8:07 pm

@Donna a scris:Ntzzz....să știi că asta mi-a mai rămas de bifat, deși.... Sunt un pic claustrofobă... umit


Inchizi ochii si-ti inchipui ca esti la malul marii Wink
avatar
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 1928

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de Donna la data de Mar Ian 10, 2017 8:28 pm

Nu merge, rămân la parter  thththt


,,Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa.''
              Margaret Atwood (1939 -    )
avatar
Donna
Fondator forum
Fondator forum

Mesaje : 22487

http://forumulalbastru.forumer.ro

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de *Dony la data de Mar Ian 10, 2017 8:33 pm

@Donna a scris:Nu merge, rămân la parter  thththt


Treaba ta, de la parter trebuie sa urci: intre etaje ai mai multe oportunitati Smile
avatar
*Dony
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 1928

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de mihaela la data de Mar Ian 10, 2017 9:41 pm

@*Dony a scris:
@mihaela a scris:Mai dar periculoase suntem si eu nici nu stiam de ce sunt in stare'cred ca nu l am intalnit pe domnul ala sa scoata din mine nebunelile :hgdhg:dar cu analul nu ma nimerit'cu oralul discutabil laught


DEci e posibil sa sustii cu brio o dizertatie orala, dar mai analizezi cum si in ce fel? Wink
perne dony


Zambeste...maine va fi o zi ce inima iti va incalzi  inima
Te am si te mai vreau pupicili
avatar
mihaela
Forumist albastru
Forumist albastru

Mesaje : 14321

Sus In jos

Re: horoscop erotic

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum